1 år siden

Dansk sommerdrøm med heste

Så blev det sommer! Findes der noget bedre end at vågne op med solen, fuglenes fine, fine pip, gårsdagens strandsand i Birkenstock-sandalerne, duften af hvide hybenroser og appelsinte? Som et rigtigt forårsbarn, er svaret herfra et rungende ‘NEJ’.

Trods mange udfordringer i den seneste Corona-tid, har krisen mest af alt været en øjenåbner – for os alle, på mange forskellige måder. Og glæden ved den danske, skandinaviske sommer er i hvert fald én af de ting, der atter har åbnet sig for mig – sådan rigtigt.

Jeg kan ikke få nok af strandsandet, havet, saltluften, halve og hele muslinger. Og for at variere de mange strandture blot en smule, tog jeg med min mor og hestene. Det var fantastisk, og hvor ville jeg ønske, at vi havde hyret en fotograf, der kunne have fanget de fantastiske glimt, der er i min erindring. Min mor og sin hest under bagende sol, i kridhvidt sand, langs dueblåt hav, foran færgerne i pendul til og fra øen Sild – alt sammen mellem ørene på min helt fortryllende smukke prinsessehest, Felicia, i fuld gallop.

Og trods, at jeg ved, at så fantastiske glimt aldrig forsvinder fra min indre billedbog, så jeg jo ikke mig selv – det gjorde min mor og fangede nogle øjeblikke. Der er altså noget virkelig specielt over at se sig selv i lykke. 

Det er så magisk på en sommerlig torsdag i juni. Husk at tage billeder – af dig selv og alt det, du elsker.

 

Rømø ocean

Liv