Liv

Liv Christensen

 

  • Psykolog (Cand. Psych.)Under mine studier har jeg specialiseret mig i
    Medicinsk psykologi, endokrinologi, klinisk sexologi, kønsinkongruens, mindfulness, elitesport, naturterapi og yoga

 

  • Passioneret yogi
  • Gennem de sidste otte år har jeg dagligt praktiseret yoga, pilates, yolates, meditation og styrketræning med egen kropsvægt. Jeg har særligt hentet inspiration fra mine rejser til Ubud i Bali, Australiens guldkyst, Afrikas østkyst & det sydlige Indien.
  • Helsemin helsevejleder
  • EN AF OS foredragsholder
  • Model

 

Jeg vil inspirere til et lykkeligt liv, bygge indre styrke, tænde lyset, gro de her indre vinger, der får os til at flyve – også i de allermest svære situationer.

Og det gør jeg, ikke blot med afsæt i mit faglige virke. Som ung pige led jeg nemlig af angst, OCD og svær anoreksi. For livet er uretfærdigt. Mennesker bliver syge. Mennesker dør. Vi mister dét, vi holder af. Det faktum knuste mig fuldstændigt, som lille pige og teenager. Det stod på i mange år, og kampen tilbage til livet tog måske endnu længere tid. Som i alt andet, lå der også noget godt på den anden side af angsten, anoreksien – og ensomheden. En vild styrke til at leve livet fuldt ud. Netop den erfaring min force, for jeg glemmer aldrig følelsen af modløshed og lysten til at forsvinde helt. Det husker jeg, når jeg fordyber mig i min faglighed som psykolog og gør mit bedste for at hjælpe et menneske i ubalance.

Jeg er glad for, at du har kigget forbi – hvad enten du kæmper mod sygdom eller ‘blot’ har en dårlig dag. Og jeg håber inderligt, at du kommer tættere på lykken. Måske gennem en fællesinteresse for yoga, sport, grøn mad, kreativitet, skandinaviske naturoplevelser, eksotiske rejser og nære relationer.

Eller noget helt andet, der lige er dig. Du skal finde din vej. For den er her. Lykken. Lige nu. I ethvert øjeblik, indeni dig.
Af hjertet TAK for, at du læser med.

Liv

 

INSTAGRAM: Livislivingfromdk