Liv

Liv Christensen 

Cand. psych. stud. under udd. til psykolog hos CKIO OUH & SDU, med speciale i naturterapi, mindfulness, endokrinologi og sexologi

REPEAT yogainstruktør 

HELSEMIN helsevejleder 

Model

EN AF OS foredragsholder

 

Jeg vil inspirere til et lykkeligt liv, bygge indre styrke, tænde lyset, gro de her indre vinger, der får os til at flyve – også i de allermest svære situationer.

Og det gør jeg, ikke blot med afsæt i mit daglige virke. Som ung pige led jeg nemlig af angst, OCD og svær anoreksi. Livet er uretfærdigt. Mennesker bliver syge. Mennesker dør. Vi mister dét, vi holder af. Det faktum knuste mig fuldstændigt, som lille pige og teenager. Det stod på i mange år, og kampen tilbage til livet tog måske endnu længere tid. Som i alt andet, lå der også noget godt på den anden side af angsten, anoreksien – og ensomheden. En vild styrke til at leve livet fuldt ud. Netop den erfaring er min force, når jeg hjælper andre mennesker i ubalance.

Jeg ønsker at dele mit rum, Life Includes VVings, med dig. Min side rummer alle, også dig. Hvad enten du kæmper mod sygdom eller ‘blot’ har en dårlig dag. Her er fantastisk, og jeg er så glad for, at du er hér. Jeg håber, at du kommer tættere på lykken heri, gennem inspiration fra yoga, sport, grøn mad, design, skandinaviske naturoplevelser, eksotiske rejser og ægte venskaber.

Af hjertet TAK for, at du læser med.

Liv

 

INSTAGRAM: Livislivingfromdk