Liv

Liv Christensen – Psykologistuderende, Helsevejleder & EAO-ambassadør

Jeg husker tydeligt dén aften, hvor jeg svimmelt sagde til mig selv: “Jeg tror, at døden er tættere på, end jeg forstår”. Jeg lå livløst på gulvet og kunne ikke se min vej ud af anoreksiens mørke. Den havde allerede ødelagt fem år af min ungdom, den ungdom, der skulle være så fantastisk. Jeg følte mig i ét med anoreksien, at jeg var blevet til den. Jeg var bange for mig selv, og jeg var dér, hvor jeg, for første gang, fik lyst til at tage i mod hjælp. At lade mig indlægge, give efter, der var ikke noget at miste længere.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste, at jeg skulle gøre noget.

Enten for at dø, eller for at leve. Jeg kan stadig erindre, hvordan jeg forsøgte at fremkalde mindet om, hvordan det føltes at leve, som en lille strålende 9-årig. Jeg så et lys, som jeg valgte at forfølge.

Jeg valgte livet.

Det blev starten på dette rum, som du netop befinder dig i. Det tog mange år at bygge, men jeg fandt det. Lyset. Og det blev ligeledes min allerstørste passion og starten på en målrettet, eksistentiel psykologisk karriere. På den hårde måde, indså jeg, at livet er NU.

One day, we’ll wake up, and there won’t be any more time TO DO the things we’ve always wanted. DO IT NOW.

Jeg vil inspirere til et lykkeligt liv, bygge indre styrke, tænde lyset, gro de her indre vinger, der får os til at flyve – også i de allermest svære situationer.

Life Includes VVings.

Nu er jeg klar til at dele det med dig, hvad enten du kæmper mod en sygdom eller ‘blot’ har en dårlig dag. Her er fantastisk, og jeg er så glad for, at du er hér. Jeg håber, at du kommer tættere på lykken heri, gennem inspiration fra yoga, grøn mad, design, skandinaviske naturoplevelser, eksotiske rejser og ægte venskaber.

Af hjertet TAK for, at du læser med.

Liv

Liv Christensen – Psychology student, Health advisor & EAO-ambassador