3 år siden

YOUR SOUL IS YOUR SUN

Du drejer ned ad en lys sti i en skov, hvor træernes krontoppe ingen ende vil tage. Det var som om, at stien ledte dig, nærmest trak dig hen i lyset. Trods de utallige forvoksede og vilde grene, finder solen ned gennem toppen. Den oplyser stien for dig og skinner så stærkt, at du må knibe dine øjne sammen. Du går og går i et lysende, smukt naturrige. Her bærer blomsterne glimtende diademer under hvide fugles englepip. De viser vej mod det store, gamle æbletræ, der sender dig saftige, blodrøde kys i denne eventyrligt smukke verden.

En regnbyge græder af glæde. Hestene tager i mod, flyver forbi dig og danner en glimtende regnbue, som kun enhjørninge kan det.

Træerne omfavner dig og varmer din krop, dit sind og din sjæl i dette slot bygget af lykke. Jeg er her også, for jeg har bygget det. Jeg deler drømmerejser, smukke naturoplevelser, stærke yogatræninger, dejlig mad, kreativt design og andre glade oplevelser i inspirerende fotos og dybe tekster. I dette rige, har vi vinger og flyver helt derop, hvor livet bliver til dét, det virkeligt er: enestående.

Du er mere end velkommen til at krydse min sti igen. Jeg glæder mig allerede til at se dig.

Liv