2 år siden

En eksotisk, indonesisk sommerdrøm

Kalenderen sagde slut-maj, og jeg kunne glad og tidligt kalde det sommerferie fra studiet. Det kriblede i mig lige fra, da jeg forlod eksamenslokalet med tasken over ryggen. Den kriblende følelse fulgte mig hele vejen hjem på den altid trængte E20 i min lille, pastelgrønne Fiat 500. Vi sang så højt, ligeglade og netop meget glade – lykkelige. SOMMERFERIE.

Og selvom jeg arbejder en del ved siden af mit studie, vidste jeg at det nu var tid til at finde tid til at rejse langt væk. Jeg elsker bare at rejse. Maldiverne, Sri Lanka eller Hawaii? Eller dem alle NU. Jeg bliver ofte helt grebet af følelsen af at have travlt – livet er jo så kort. Vi er nødt til at løbe. Og alligevel – lykkedes det mig at falde lidt ned og se, at der er jo altså er ét langt liv at proppe med de her fantastiske oplevelser. Eventyr, som jeg slet ikke kan vente med at starte.

Og denne gang, blev eventyret Bali, nærmere Legian og Seminyak.

Og Bali skuffede heller ikke denne gang. Mødet med det taknemmelige folkefærd, den bagende sol, de hvide, bløde strande, den fantastiske plantemad og den søde duft af hinduistiske, skønne animistiske offergaver, lærte mig virkelig noget.

De ærer virkelig enhver sjæl. Ethvert øjeblik.

Liv altid. Livet er godt altid. Kæmp for det, altid.